Radiance Moisturizing Mask

0 Orders
#
In stock
2,800L

Description

Radiance Moisturizing Mask

50ml

Kjo maskë ofron një hidratim të menjëhershëm dhe afatgjatë të lëkurës. Falë kompleksit të tij mineral, detoksifikon për të ringjallur shkëlqimin. Testuar nën kontroll dermatologjik. Jo komedogjene.

Brand

Topicrem

Topicrem

Shkenca e hidratimit.

Në më shumë se 40 vende, çdo ditë, Topicrem ndihmon rritjen, zhvillimin dhe freskinë e miliona personave: të porsalindur, foshnje, nëna dhe baballarë, që ata të ndihen mirë me lëkurën e tyre. Topicrem vazhdimisht ka inovacione për të përmirësuar kujdesin për lëkurën. Mësoni rreth produkteve të Topicrem që do të hidratojnë dhe kujdesen për të gjithë familjen tuaj.

Additional information

Formulimi

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by