Radiogel Plus Crema

0 Orders
#HC Welth 001
In stock
1,794L

Description

Radiogel Plus Crema

75 ml

Radiogel Plus Crema – është një krem likuid, që përdoret për trajtimin dhe parandalimin e simptomave të dermatit të shkaktuar nga radioterapia, të tilla si thatësi, desquamation, eritema e përhershme, ndjesi djegie, kruajtje dhe dhimbje.

Radiogel Plus Crema  – është medical device me një efekt barrierë mbrojtëse ndaj dëmtimeve të jashtme në lëkurën që duhet trajtuar.

 

Brand

Radiogel

Additional information

Formulimi

Sasia

75 ml

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Radiogel Plus Crema”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by