RD3 Shurup

0 Orders
#Delifab 002
In stock
1,600L

Description

DELIFAB RD3 Shurup

150 ml

Përbërësit kryesor :

 • Resveratrol
 • Curcumina
 • Quercetina
 • Vitamine D
 • Zink

 

Indikimet Terapeutike : 

Ndihmës shumë i efektshëm dhe i domosdoshëm në:

 • Personat alergjikë
 • Infeksionet akute ose kronike respiratore
 • Dermatitin atopik
 • Psoriazë
 • Parandalimin e virozave
 • Rritjen e imunitetit

 

Mënyra e përdorimit : 

 • 1-3 vjeç: 2.5 ml në ditë.
 • mbi 3 vjeç: 5 ml në ditë.

Brand

Delifab

Additional information

Formulimi

Sasia

150 ml

I përshtatshëm për

,

Veprimi

,

Open chat
Powered by