RECTOSTOP ULTRA CR RETT *50ML

0 Orders
#
In stock
830L

Description

RECTOSTOP ULTRA CR RETT *50ML

Vaji RECTOSTOP ULTRA është një veprim aktiv dermokosmetik për tu kujdesur, mbrojtur dhe ndihmuar në mirëmbajtjen e zonës anale në gjendje të mirë. Për shkak të përbërësve aktivë të zgjedhur me kujdes me veprim ngushëllues, astringent dhe mbrojtës, formulimi mund të përdoret në lëkurën përreth anusit në siklet që shoqërohet me acarim dhe prurus.
Ekstrakte të lajthisë dhe gështenjës së kuajve amerikanë kontribuojnë në një elasticitet më të madh, nënshkrimin dhe forcimin e enëve të gjakut në zonën anale. Formulimi promovon rigjenerimin e lëkurës së lëkundur dhe plasaritëse të këtyre zonave të ndjeshme, dhe një shtresë bakteriostatike e vajit të aplikuar mbron nga ndotësit bakterorë. përbërësit: Oksidi i zinkut Ekstrakt i lajthisë së shtrigave amerikane Ekstrakt i gështenjës së kuajve Panthenol Përbërësit aktivë të balsamit peruan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RECTOSTOP ULTRA CR RETT *50ML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by