Red Bee- Apple With Strawberry

0 Orders
#
In stock
250L

Description

Red Bee- Apple With Strawberry

100g

Mos lejoni që fëmija juaj të thith vazhdimisht për të shmangur prishjen e dhëmbëve. Mbajeni kapakun e vidës jashtë mundësive të fëmijëve. Mund të ruhet në frigorifer për 2 ditë pas hapjes. Fruta dhe drithëra pa asnjë shtesë. E ëmbël dhe e pastruar mirë.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by