Reer Beby Phones Neo

0 Orders
#Reer 016
In stock
5,990L

Description

Baby Phones Neo te markes Reer

Pajisja e cila do tju njoftoje ne cdo kohe nese femija po qan apo eshte i qete

Transmetim i qarte i sinjalit fale teknologjise se provuar me 2 kanale

Largesia ne te cilen ju mund ta degjoni femijen tuaj eshte 200 m

Me ndjeshmeri te larte dhe kontroll te volumit

Me permasa te vogla dhe praktike

Brand

Reer

Additional information

Formulimi

Veprimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reer Beby Phones Neo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by