Reer Mommyline, Sinjalistike Makine per Grate Shtatezena ne Timon

0 Orders
#Reer 001
In stock
590L

Description

Sinjalistike makine e markes Reer

Mund te perdoret nga grate shtatzena te cilat i japin vete makines

Informon perdoruesit e tjere te rruges se ka nje grua shtatzene ne makine

Ky sinjal vjen ne ndihme kryesisht ne zonat e parkimit

Me nje dizajn te dukshem dhe modern

Mund ta vendosni lehtesisht ne dritaret anesore dhe tepasme

Eshte plastike me permasa 15.5 x 15.5 cm

Paketimi permban 1 cope

Brand

Reer

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reer Mommyline, Sinjalistike Makine per Grate Shtatezena ne Timon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by