Reer Monitor për Bebe IP smart

0 Orders
#Reer 030
In stock
13,990L

Description

Reer Monitor për Bebe IP smart

Siguria dhe mirëqenia e fëmijës është përparësia numër një e prindërve.

Dhe ju sidomos gjithmonë doni të dini se fëmija ndihet mirë kur është në shtrat.

Meqenëse nuk mund të monitoroni vazhdimisht gjumin e fëmijës tuaj personalisht, ju duhet diçka për të siguruar një monitorim të besueshëm.

Me IP BabyCam, ju do të qëndroni në kontakt të vazhdueshëm me fëmijën tuaj dhe do të informoheni për mirëqenien e tij.

Kjo do t’ju japë një dritare në dhomën e fëmijës tuaj dhe do t’ju lejojë të pushoni pa shqetësuar gjumin e vlefshëm të fëmijës tuaj.

Falë transmetimit dixhital me teknologjinë IP, ju do të keni qasje të sigurt në BabyCam tuaj kudo në botë.

Të gjitha të dhënat janë të koduara dhe transmetohen në pajisjen tuaj celular.

Me ID-në unike të kamerës dhe një fjalëkalim të zgjedhur, të dhënat tuaja do të mbrohen nga palët e treta.

Falë teknologjisë IP, nuk ka kufizime në gamën e monitorit të bebeve, dhe do të shijoni një transmetim të qartë sa herë që pajisja juaj mobile ka pritje.Për të përdorur pajisjen tuaj mobile si njësi mëmë për IP BabyCam, së pari duhet të shkarkoni aplikacionin falas në App Store ose GooglePlay, në varësi të sistemit tuaj operativ.

Ju mund të lidhni IPCam me pajisjen tuaj në vetëm disa klikime dhe pastaj të filloni transmetimin.

Ju gjithashtu mund të lidhni kamera të shumta me smartphone tuaj.

Kamera mund t’i dërgojë të dhënat në pajisje të shumta mobile. Në këtë mënyrë, për shembull, gjyshërit gjithashtu mund të mbajnë vëmendjen ndaj fëmijës tuaj, ndërsa ai fle mirë. Aplikacioni mund të përdoret me smartphone dhe tablet.

Detajet e produktit: transmetim dixhital – teknologji IP varg i pakufizuar transmetim i drejtpërdrejtë në pajisjen tuaj celular instalim i lehtë dhe i shpejtë përmes Aplikacionit (Aplikacioni është i disponueshëm falas në AppStore ose GooglePlay) në përputhje me telefonat inteligjentëdhe tabletët lëvizje inteligjente, e rregullueshme dhe ndjeshmëri ndaj zhurmës Kamera HD me rezolucion të lartë për transmetim të qartë të fotografive dhe video funksion automatik i shikimit të natës funksion interkimit audios me dy drejtime Zmadhim 4x dixhital përmes Aplikacionit kapja e imazhit dhe videove incl. muret e murit përmbajtja: 1x IP BabyCam, furnizimi me energji elektrike 1x USB, kabllo për karikim USB 1x, përshtatës për montim në mur

Brand

Reer

Additional information

Formulimi

Veprimi

,

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reer Monitor për Bebe IP smart”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by