Reer Termometer Biberon Digital 9633

0 Orders
#Reer 003
In stock
990L

Description

Reer Termometer Biberon Digital 9633

Termometer digital i markes Reer, i cili realizon matjen brenda 90 sekondave

Eshte i vecante dhe ne forme biberoni

Me ekran dixhital dhe rezistent ndaj ujit

Ka funksion memorizues dhe ruan matjen e fundit

Paketimi permban kapakun mbrojtes dhe baterine

I certifikuar sipas direktivave të BE

Brand

Reer

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reer Termometer Biberon Digital 9633”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by