Reer Termometer Digital ne Forme Bretkoce 9808

0 Orders
#Reer 010
In stock
990L

Description

Termometer digital i markes Reer

Realizon matjen brenda 30 sekondave.

Me ekran dixhital dhe rezistent ndaj ujit. Mat duke filluar nga temperatura 36.5°C

Eshte i pajisur me maje fleksibel

Ka funksion memorizues dhe ruan matjen e fundit.

Ne forme bretkose me ngjyra dhe rezistent ndaj ujit

I certifikuar sipas direktivave të BE

Brand

Reer

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reer Termometer Digital ne Forme Bretkoce 9808”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by