Reer Termometer Vaske ne Forme Breshke 2499

0 Orders
#Reer 005
In stock
690L

Description

Reer Termometer Vaske ne Forme Breshke 2499

Termometer per matjen e temperatures se ujit, i markes Reer

Kjo do tju ndihmoje per te siguruar nje bajne te qete per te voglin tuaj

Vlerat minimale dhe maksimale qe termometri mat jane 10-40° C

Temperatura normale e ujit duhe te jete 37° C

Termometri eshte i pershtatur si nje loder femijesh ne forme breshke dhe me ngjyra

Brand

Reer

Additional information

Formulimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reer Termometer Vaske ne Forme Breshke 2499”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by