Reer Termus per Ushqime

0 Orders
#Reer 032
In stock
2,390L

Description

Reer Termus për Ushqime 350ml

Termus per ushqime e cilësisë së lartë me përberje çeliku inox të cilën e bën atë edhe më  higjenike dhe nuk lënë shije tek ushqimet 

Ideale për përgatitjen dhe ruajtjen e ushqimit për fëmijë në shtëpi dhe në rrugë, e mban ushqimin të ngrohtë deri në 6 orë

Materiali: çelik inox, plastik.

Brand

Reer

Additional information

Formulimi

Veprimi

Grup-mosha

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reer Termus per Ushqime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by