Renex-T

0 Orders
#
In stock
1,760L

Description

Renex-T

200ml

RENEX-T është një produkt hipo-alergjik, i testuar klinikisht i kërkimeve të gjata shkencore, shumë efektiv në rregullimin e yndyrës dhe shkallëzimit. E pasuruar me WILLOW TAR & Squfur, ofron lehtësim dhe gjallërim të lëkurës. Krijon shkumë të pasur dhe të lëmuar, duke e lënë lëkurën të pastër dhe të shëndetshme.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by