Replenishing Rich Cream Global Anti-Aging

0 Orders
#
In stock
6,600L

Description

Replenishing Rich Cream Global Anti-Aging

50ml

NUXE Nuxuriance® Ultra Replenishing Rich Cream Dry Skin është një krem kundër plakjes që është i përshtatshëm për lëkurë të thatë dhe shumë të thatë. Me inovacionin e fuqishëm kundër plakjes së Qelizave Bi-Lule të Shafranit dhe Bougainvillea që ndihmojnë në rinovimin e lëkurës nga brenda, për të rritur qëndrueshmërinë, për të riformuar konturet e fytyrës dhe për të zbutur rrudhat. Për shkak të teknologjisë së lëshimit të zgjatur, efektet zgjasin për disa orë dhe kremi ka një veprim të vazhdueshëm kundër plakjes që ripërtërin lëkurën dhe zbut rrudhat. Pas 28 ditëve të përdorimit, lëkura është më rrezatuese, konturet e fytyrës janë riformuar dhe rrudhat janë më pak të dukshme. Me 7 patenta të regjistruara në Francë, kjo gamë novatore është një domosdoshmëri për ata që luftojnë shenjat e përparuara të plakjes.

Brand

Nuxe

Për një regjim spektakolar të bukurisë, gama e lëkurës NUXE do të thotë që ju mund të zgjidhni kremin hidratues të fytyrës, kremin kundër plakjes dhe kremin për trupin hidratues më të përshtatshëm për moshën dhe llojin e lëkurës tuaj. NUXE, natyra është produktive.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by