Rinopiol Nasal Spray

0 Orders
#Antipiol 004
In stock
580L

Description

Rinopiol Nasal Spray

Solucion hipertonik për pastrimin e përditshëm të hundëve të fëmijëve dhe të të rriturve.

Përbërësit:

Ujë, ekstrakt nga Malva Silvestris, klorur magneziumi, klorur kaliumi, klorur natriumi, benzoate natriumi, imidazolinidil urea, tetra sodium (EDTA), klorur cetilpiridiniumi.

Indikacionet

  • Higjenë e përditshme nazale.
  • Lagështimi i mukozës së hundës.
  • Rinopioli gjen përdorim jo vetëm si nje higjenizues efikas i kavitetit nazal por edhe si bashkëshoqerues i preparateve të tjera të indikuara në patologjitë e hundës, veshit dhe hapësirës oro-faringeale, te tilla si riniti, rinosinusiti, polipoza nazale, otiti, faringiti dhe tonsiliti.

Në sajë të përmbajtjes së tij të vecantë me ekstraktin e bimës së Malva Silvestris, Rinopiol gëzon efekte vecanërisht ekspektorante dhe antiinflamatore, në dallim nga solucionet e tjerë hipertonikë.

Mënyrat e përdorimit

Flakoni është i pajisur me një tub nazal të kalibruar për një vaporizim sa më optimal të kavitetit nazal, në mënyrë që të evitohet cdo lloj traume sado e vogël. Produkti është i perdorshëm në formë nebulizatori. Këshillohet të aplikohet 3 herë në ditë në secilën nga vrimat e hundës.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rinopiol Nasal Spray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by