Ripomill

2 Orders
#
In stock
1,560L

Description

Ripomill

Shurup. Flakon 200 ml.

Ripomil është një integrator alimentar i pasur me magnez , Tiglio dhe Kamomil të rëndësishëm për mirëmbajtjen e ekuilibrit fiziologjik të gjumit.

Përbërësit: mjaltë Akacie, ekstakt i thatë i Pasiflores 0.5 % i pasur në flavonoide, ekstrakt i thatë i Tigliosë 5 %, i Melisës 2%.

Përdorimi: Këshillohet 0.5 ml/kg peshë në ditë. Për fëmijët nga 0-3 vjeç këshillohet 5 ml ne ditë para gjumit.

Të tundet para përdorimit.

Kujdes! Të mos merret gjatë shtatzanisë.

Brand

Ripomill

Additional information

Firma

Apharm Srl

Forma

Shurup

Sasia

200 ml

Open chat
Powered by