Rrip i kryqëzuar

0 Orders
#
In stock
3,000L

Description

Rrip i kryqëzuar për drejtimin e trupit

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Krahu dhe Klavikula

Open chat
Powered by