Rrip për mbajtjen e dorës – Tek

0 Orders
#
In stock
800L

Description

Rrip për mbajtjen e dorës – Tek

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Krahu dhe Klavikula

Open chat
Powered by