RUBORIL EXPERT 50 +

0 Orders
#Isis Pharma 027
In stock
1,310L

Description

RUBORIL EXPERT 50+ – Përdoret për lëkura të ndjeshme dhe reaktive. Krem kundër skuqjes dhe kuperozis, 30 ml.

  • Mbron nga dëmtimet ultraviolet
  • Parandalon përkeqësimet nga efektet e ekspozimit në diell

Mënyra e përdorimit: Aplikohet në mënyre uniforme në fytyrë para çdo ekspozimi në diell.

– fragrance free

Brand

Isis Pharma

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RUBORIL EXPERT 50 +”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by