Cover Stick

0 Orders
#RVB 001
In stock
2,490L
Clear selection

Description

RVB LAB Cover Stick 

Ngjyra: 01; 02; 03

Me një strukturë të butë dhe të rehatshme, jo të yndyrshme,

Cover Stick  fsheh papërsosmëritë e fytyrës me një mbulim të shkëlqyeshëm.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, përfshirë edhe atë të thatë.

Brand

RVB LAB

RVB LAB Beauty is Teamwork Grupi Diego dalla Palma mbledh së bashku RVB Skinlab, një qendër kërkimore dermo-kozmetike me përvojë 60 vjeçare, dhe Diego dalla Palma - Milano, një markë e njohur për stilin e saj dhe qasjen profesionale. Kreativiteti, elegance dhe saktësia shkencore: vlerat që frymëzojnë të gjitha produktet e bukurisë Diego dalla Palma.

Additional information

Ngjyra

01, 02, 03

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cover Stick”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by