S.O.S Control Mattifying Lotion

0 Orders
#
In stock
4,680L

Description

S.O.S Control Mattifying Lotion

50ml

Një hidratues i lehtë ditor që ndihmon në rregullimin e prodhimit të vajit dhe zvogëlon plasjet.

Lloji i lëkurës: Lëkura e yndyrshme, e kombinuar dhe e prirur ndaj shpërthimit
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Prodhimi i tepërt i vajit, poret e zgjeruara dhe njollat
Cilësi: Locion xhel i lehtë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by