S.O.S Oil Control Balancing Serum

0 Orders
#
In stock
4,480L

Description

S.O.S Oil Control Balancing Serum

30ml

Një serum me shumë detyra i krijuar për të qetësuar dhe balancuar lëkurën.

Lloji i lëkurës: Lëkura e yndyrshme, e kombinuar dhe e prirur ndaj shpërthimit
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Prodhimi i tepërt i vajit, poret e zgjeruara dhe njollat
Cilësi: Serum i lehtë, pa vaj

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by