S.O.S Oil Control Clarifying Wash

0 Orders
#
In stock
2,580L

Description

S.O.S Oil Control Clarifying Wash

125ml

Një pastrues i butë që zvogëlon plasjet dhe promovon lëkurë të pastër dhe të shëndetshme.

Lloji i lëkurës: Lëkura e yndyrshme, e kombinuar dhe e prirur ndaj shpërthimit
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Prodhimi i tepërt i vajit, poret e bllokuara dhe aknet
Cilësi: Xhel shkumëzues i qumështit

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by