Sal Peptide Cream

0 Orders
#
In stock
1,830L

Description

Sal Peptide Cream

30ml

Hidraton lëkurën me një ndjesi mat, jo të yndyrshme. Përthithet shpejt duke siguruar një ndjesi të këndshme lehtësimi dhe freskie. Vepron kundër papërsosmërive estetike dhe arrin lëkurë të lëmuar, me shkëlqim me shkëlqim me uniformitetin e ngjyrave dhe pa yndyrë, mjegullim ose skuqje.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by