SANOSAN baby Care Soap

0 Orders
#
In stock
300L

Description

SANOSAN baby Care Soap është një sapun i butë bimor me vaj organik ulliri dhe proteinë qumështi, i cili mbron lëkurën e bebeve nga humbja e lagështisë.

Klinikisht i testuar

Hipoalergjik

0% paraben, silikon, vaj parafine.

Brand

Sanosan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SANOSAN baby Care Soap”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by