SANOSAN baby Cream to Powder

0 Orders
#
In stock
780L

Description

SANOSAN baby Cream to Powder është një emulsion i cili në kontakt me lëkurën transformohet në pudër. Kombinon vetitë mbrojtëse të një kremi pelenash me vetitë përthithëse të lagështisë të një pudre për bebe. Ky formulim i veçante i pantenolit me vajin e ullirit organik parandalon skuqjen dhe irritimin e lëkurës së bebeve.

Klinikisht i testuar

Hipoalergjik

0% paraben, silikon, vaj parafine

Brand

Sanosan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SANOSAN baby Cream to Powder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by