SANOSAN baby Ointment Diaper Rash

0 Orders
#
In stock
720L

Description

Sanosan baby është një krem mbrojtës që qetëson dhe mbron lëkurën delikate të bebeve ne zonën e pelenave falë përbërjes me oksid zinlu dhe vaj ulliri organik.

Klinikisht i testuar.

Hipoalergjik.

0% paraben, silikon, vaj parafine.

Brand

Sanosan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SANOSAN baby Ointment Diaper Rash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by