SANOSAN baby pure+ sensitive Head-to-Toe Wash Lotion

0 Orders
#
In stock
1,080L

Description

SANOSAN baby pure+ sensitive Head-to-Toe Wash Lotion

Locioni i butë larës pastron lëkurën e ndjeshme dhe të predispozuar për alergji dhe ruan mantelin acid mbrojtës natyral të lëkurës së bebes. Është e përshtatshme për përdorim të përditshëm në trup dhe flokë.

Përshtatshmëria me lëkurën është testuar klinikisht nga ECARF.

Hipoalergjike.

0% ngjyrues, konservues, parabene, silikone dhe vaj parafine.

Brand

Sanosan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SANOSAN baby pure+ sensitive Head-to-Toe Wash Lotion”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by