SANOSAN baby Lotion Wipes

0 Orders
#
In stock
804L

Description

Letrat e lagura Sanosan pastrojnë dhe hidratojnë lëkurën e ndjeshme të bebeve. Ato përmbajnë locion me ekstrakt organik të gjethes së ullirit dhe proteina qumështi që parandalojnë dehidratimin dhe tolerohen shumë mirë nga lëkura.

Klinikisht i testuar.

Hipoalergjik.

0% paraben, silikon, vaj parafine.

Brand

Sanosan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SANOSAN baby Lotion Wipes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by