Scalp Repairing Mask

0 Orders
#
In stock
2,200L

Description

Scalp Repairing Mask

200ml

Maska për riparimin e kokës ndihmon në rigjallërimin e qelizave tona të folikulit dhe funksionon në mënyrë parandaluese kundër humbjes intensive të flokëve.

Pikat kryesore të përbërësit:

Proteinat e grurit: Forcojnë strukturën e brendshme të flokëve, mbrojnë ekuilibrin natyror të kokës dhe ushqejnë llambat e flokëve për të promovuar flokë më të shëndetshëm dhe më të shndritshëm.

Mikrosferat e Keratinës: Përmirësoni rezistencën, trashësinë, vëllimin dhe strukturën e flokëve

Betaine: Parandalon lëkundjen e kokës

5 Hidrolite 5 Hidrolite: Përmirëson lagështinë e kokës dhe ekuilibrin natyror deri në 48 orë.

Allantoin: Efekt qetësues dhe keratolitik dhe ndihmon në stimulimin e rinovimit qelizor.

I përshtatshëm për ata me kokë të ndjeshme, si dhe flokë të thatë/të dëmtuar. Aplikoni çdo javë pas shampos.

 

Brand

The Cosmetic Republic

Republika Kozmetike është një kompani e lindur në Barcelonë (Spanjë), fryt i zbulimeve të fundit të R&D në lidhje me flokët. Qëllimi është të ofrojë produkte unike të kujdesit të flokëve të nivelit të lartë që kombinojnë parimet më të mira aktive me zbulimet më të fundit të R&D. Pasioni për një flokë me pamje të shëndetshme e ka bërë #1 në flokë të shëndetshëm në 5 kontinente.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by