Scar Gel SPF50+ 30ml

0 Orders
#
In stock
3,000L

Description

Scar Gel SPF50+

30ml

Formulë elegante, transparente, pa erë me veti të shkëlqyera kozmetike për menaxhimin dhe parandalimin e plagëve të vjetra dhe të reja. Zbutet rrafshon dhe përmirëson pamjen, ngjyrën dhe strukturën e plagëve pa ndjerë yndyrë gjatë aplikimit.
Pa aroma dhe pa ngjyra

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by