Scar Gel

0 Orders
#
In stock
2,560L

Description

Scar Gel

40ml

Scar Gel Sunscreen gjithashtu rrit lagështinë e lëkurës ndërsa siguron mbrojtje shumë të lartë nga rrezet e diellit si në rrezatimin UVA ashtu edhe në UVB
E pasuruar me përzierje inovative të silikoneve me elastomere, siguron veprim më të fortë në zvogëlimin e plagëve hipertrofike në krahasim me silikonet e thjeshta për shkak të elasticitetit të përmirësuar (ushtron më shumë presion). Gjithashtu i bën plagët më pak të dukshme për shkak të efektit të fokusit të butë të elastomereve. Kombinimi i vitaminës C & E ofron veprim rigjenerues, antioksidues, zbardhues dhe anti-inflamator.

 

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by