Secalia DS

0 Orders
#Isis pharma 001
In stock
2,028L

Description

Secalia DS

40 ml

Është përshtatur posaçërisht për lëkura të thata. Riparon, hidraton deri në 8 orë dhe zbut ndjesitë e shqetësimit.

Lëkura rifiton butësinë dhe përkuljen. Cilësa e freskët dhe e butë e saj nuk është ngjitëse dhe absorbohet me shpejtësi.

Tolerancë shumë e mirë e lëkurës.

 

Mënyra e përdorimit: Aplikoheni 1 deri 2 herë në ditë mbi lëkurë të pastër dhe të thatë në zonat e prekura.

Masazhoni me lëvizje rrethore derisa produkti të përthithet plotësisht.

Brand

Isis Pharma

Secalia®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Secalia DS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by