Selenium 100Mcg 100 Cp

0 Orders
#Jamieson 008
In stock
1,560L

Description

SELENIUM 100MCG 100 CP

Seleniumi është ndër antioksidantet më të fuqishëm në organizëm. Ai luan një rol të rëndësishëm në luftën kundër radikaleve të lira duke kontribuar kështu në mbrojtjen kundër tumorit.

  • Antioksidant i fuqishëm që mbron trupin nga dëmtimet e indeve
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular, të mushkërive, të prostatës dhe të zorrës së trashë
  • Ndihmon në ruajtjen e një sistemi të shëndetshëm imunitar
  • E rëndësishme për funksionimin e duhur të tiroides
  • Posedon vetitë anti-inflamatore për të zvogëluar simptomat e artritit, lupusit, psoriasis dhe ekzemit
  • Mbrojtëse ndaj kataraktave dhe degjenerimit makular
  • Mund të ndihmojë në reduktimin e incidencës dhe ashpërsisë së plagëve të ftohta dhe herpes labiale ,simplex …

Përdorimi:

Merrni një tabletë në ditë me ushqim.

Brand

Jamieson

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Selenium 100Mcg 100 Cp”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by