SELENIUM 100mcg

0 Orders
#Walmark 005
In stock
1,186L

Description

Seleniumi është një element thelbësor në funksionimin e duhur të sistemit imunitar. Nëpërmjet vetive të tij antioksidante, ai ndihmon në mbrojtjen e qelizave kundër rrezikut të stresit oksidativ.

Seleniumi është i rëndësishëm gjithashtu në funksionin normal të gjëndrës tiroide, ndihmon në periudhën menopauzale te gratë dhe në procesin e spermatogjenezës te burrat, duke ndihmuar në ruajtjen e pjellorisë normale mashkullore. Seleniumi gjithashtu shërben për të ruajtur shëndetin e flokëve dhe thonjve.

Mënyra e përdorimit: Si një shtojcë diete, 1 tabletë në ditë, pas një vakti. Për përfitime optimale të merret rregullisht çdo ditë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SELENIUM 100mcg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by