Selenogin ( 91,2mg/0,09g+100mcg+10mcg)* 30Tbl (252)

0 Orders
#
In stock
1,490L

Description

Selenogin

Selenogin është një shtesë ushqimore e formuluar saktësisht me përqendrime të larta të ekstraktit të Ginkgo Biloba dhe Selenit. Ginkgo Biloba dihet se ndihmon në perfuzionin e trurit dhe qarkullimin e gjakut drejt ekstremiteteve. Ajo gjithashtu ka një efekt të fortë antioksidues. Marrja e rregullt e Selenogin është e dobishme për kujtesën dhe përqendrimin dhe është vërtetuar klinikisht se ka efekt të dobishëm në zhurmën në veshë. Gingko Biloba gjithashtu ka një efekt të dobishëm në ruajtjen e niveleve normale të presionit të gjakut. Përveç Gingko Biloba, formula unike QIS2X e Selenogin përmban acid Pantothenic (Vitamina B5), një vitaminë e tretshme në ujë, e njohur për të kontribuar në aktivitetin normal mendor dhe metabolizmin e trupit. Ky ushqyes i rëndësishëm gjithashtu ndihmon në zvogëlimin e ndjenjës së lodhjes dhe lodhjes. Biotina (Vitamina B7) në Selenogin ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit nervor. Seleni në Selenogin ndihmon trupin për të luftuar stresin oksidativ dhe kontribuon në funksionimin normal të gjëndrës tiroide.

Ingredientët:

Active ingredients Contents per tab. % NRV
QIS2X* 91,2 mg
Selenium (L-selenomethionine) 100 μg 182%
Biotin (D-biotin) 10 μg 20%

Paralajmërim: Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Ruani në një vend të thatë dhe të ftohtë në temperaturë nën 25 ° C. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni si zëvendësim për një dietë të larmishme. Në rast të marrjes së antikoagulantëve ose operacionit të ardhshëm, ju lutemi konsultohuni me mjekun tuaj. Në rast të shtatzënisë është e nevojshme të konsultoheni me mjekun para se të merrni ndonjë ilaç ose shtesa ushqimore. Mos e përdorni pas datës në paketim.

Përmbajtja:

-2 flluska x 30 tableta secila
-Fletëpalosje e informacionit për pacientin

Brand

Sendo

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Medikament

Open chat
Powered by