Sendo Economy 

0 Orders
#Sndo 003
In stock
4,900L

Description

Sendo Economy 

Aparat tensioni për vetë testim në shtëpi.

SENDO Economy ka saktësi të jashtëzakonshme, besueshmëri afatgjatë dhe përdorim të shkëlqyeshëm, me një buton. Tani ajo vjen me ruajtje të shtuar të kujtesës, kështu që ju mund të ruani deri në 30 matje. Mund të bëni deri në 2000 matje me një bateri.Mansheta e re, pa alergjen, është prodhuar me materiale të papërpunuara të ngjashme me inovacione pa latex dhe metale për të akomoduar edhe më të ndjeshmit nga llojet e lëkurës.

Monitorim i saktë me ose pa aritmi.

Treguesit e presionit të gjakut mund të ndikohen nga një numër faktorësh dhe situatash të paparashikueshme – dhe kjo është pikërisht arsyeja pse të kesh gjithnjë në dorë SENDO Economy është një gjë kaq e madhe. Përveç matjes së saktë të pulsit dhe presionit të gjakut sistolik / diastolik, SENDO Economy mund të zbulojë dhe raportojë edhe aritminë.

Në rast të aritmisë, një simbol i vogël shfaqet menjëherë në mënyrë që të informojë dhe të lejojë një përgjigje në kohë. Shkalla e standardizuar e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në anën e majtë të ekranit mundëson kategorizimin e presionit të gjakut të matur si të ulët, normal ose të lartë ndërsa një funksion i veçantë “Memorie” regjistron automatikisht të gjitha leximet e regjistruara.

Përmbajtja e kutisë:

  1. Pajisja Sendo Economy
  2. Mansheta  pa alergjen 22-32cm
  3. Këllëf mbrojtës
  4. 1 bateri AA
  5. Manualin  për përdorim në gjuhë të ndryshme

Brand

Sendo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sendo Economy ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by