Sendo Primo

0 Orders
#Sndo 000
In stock
2,490L

Description

Sendo Primo

Aparat tensioni aneroid.

Një pajisje aneroide që siguron mirëmbajtje shëndetësore përmes monitorimit të niveleve të presionit të gjakut. Të gjitha operacionet kryhen lehtësisht me vetëm një dorë. Sendo Primo ju jep një mënyrë standarde të lartë për t’u kujdesur për veten në shtëpi.

Llambë e bashkangjitur në manometër për lehtësinë e përdorimit.
Stetoskop i bashkangjitur për lehtësinë e përdorimit.
Ekran i madh.

Saktësia dhe besueshmëria e Sendo Primo janë vërtetuar nga Shoqëria Evropiane e Hipertensionit në përputhje me protokollet e tyre të fundit.

Me rritjen e disponueshmërisë së pajisjeve të automatizuara për monitorimin e presionit të gjakut, duhet të siguroheni që pajisjet e tilla janë vlerësuar sipas kritereve klinike të rëna dakord.

 

Përmbajtja e kutisë:

  1. Pajisja Sendo Primo
  2. Mansheta  pa alergjen
  3. Këllëf mbrojtës
  4. Stetoskop
  5. Manualin  për përdorim në gjuhë të ndryshme

 

Brand

Sendo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sendo Primo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by