Sendo Smart 2

0 Orders
#Sndo 002
In stock
6,900L

Description

Sendo Smart 2

Aparat tensioni plotësisht automatik,dizenjuar me teknologjinë më të fundit inovative.

Presioni i gjakut shpesh ndryshon për shkak të faktorëve të ndryshëm; ndonjëherë ju duhet ta matni ndërsa jeni jashtë shtëpisë. Në raste të tilla, SENDO SMART 2 është opsioni më i mirë: një monitor kompakt që plotëson saktësinë e lartë dhe standardet e besueshmërisë të markës SENDO.

Dimensionet e SENDO SMART 2 lejojnë ruajtjen në çantë për një grua apo edhe në një xhep më të madh ndërsa kompaktësia e tij përputhet me një lehtësi të jashtëzakonshme përdorimi. Monitori ka vetëm një buton: shtypni dhe do të merrni një lexim. Enët e gjakut ndryshojnë me moshën. Ky ndryshim mund të rezultojë në pasaktësi në leximet e presionit të gjakut në dore për njerëzit mbi 45 vjeç. Për këtë grupmoshë, rekomandohet të bëhet matja në biceps, ku për shkak të enëve të gjakut mjaft të mëdha, procesi i plakjes nuk ndikon në leximin në mënyrë të konsiderueshme .

Monitorim i saktë me ose pa aritmi.
Treguesit e presionit të gjakut mund të ndikohen nga një numër faktorësh dhe situatash të paparashikueshme – dhe kjo është pikërisht arsyeja pse të kesh gjithmonë SENDO SMART 2 në dorë është një gjë kaq e madhe. Përveç matjes së saktë të pulsit dhe presionit të gjakut sistolik / diastolik, SENDO SMART 2 mund të zbulojë dhe raportojë edhe aritminë.

Në rast të aritmisë, një simbol i vogël shfaqet menjëherë në mënyrë që të informojë dhe të lejojë një përgjigje në kohë. Shkalla e standardizuar e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në anën e majtë të ekranit mundëson kategorizimin e presionit të gjakut të matur si të ulët, normal ose të lartë ndërsa një funksion i veçantë “Memorie” regjistron automatikisht të gjitha leximet e regjistruara.

Saktësia dhe besueshmëria e SENDO Smart 2 janë vërtetuar nga Shoqata Evropiane e Hipertensionit në përputhje me protokollet e tyre të fundit.
Me rritjen e disponueshmërisë së pajisjeve të automatizuara për monitorimin e presionit të gjakut, duhet të siguroheni që pajisjet e tilla janë vlerësuar sipas kritereve klinike të rëna dakord.

Përmbajtja e kutisë:

  1. Pajisja Sendo Smart 2
  2. Këllëf mbrojtës
  3. 2 bateri AAA
  4. Manuali për përdorim në gjuhë të ndryshme

Brand

Sendo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sendo Smart 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by