Septona Antibacterial Apple (Family Pack)

0 Orders
#
In stock
156L

Description

Septona Antibacterial Apple (Family Pack)

60pc

Eliminon mikrobet
0% Parabene, Alergene

Pecetat për dezinfektimin e duarve SEPTONA me Etil Alkool 63% & aroma e mollës jeshile eliminon mikrobet. Ato janë zgjidhja ideale për dezinfektimin e duarve në çdo rast: në zyrë, në makinë, kur udhëtoni. Pecetat dezinfektuese antiseptike të duarve janë regjistruar në FDA të SHBA.

Brand

Septona

SEPTONA u themelua në 1975 dhe është një kompani greke. Në ditët e sotme është vendosur si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të higjienës personale. SEPTONA eksporton në më shumë se 70 vende të botës, duke gëzuar një pozicion të fortë edhe në Greqi. Investimi i vazhdueshëm në teknologjitë e reja, në kombinim me një sistem të sofistikuar të kontrollit të cilësisë në çdo proces prodhimi, siguron prodhimin e produkteve të higjienës personale me cilësi të lartë. Të gjitha produktet tona janë zhvilluar me një qëllim të përbashkët, për të siguruar përvojën më të mirë në rastin e përdorur. Dhe kjo njihet nga partnerët e biznesit dhe konsumatorët në të gjitha tregjet ku ne operojmë.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Higjiena

Formulimi

Open chat
Powered by