Septona Antibacterial Kids On the Go

0 Orders
#
In stock
65L

Description

Septona Antibacterial Kids On the Go

15pc

Eliminoni bakteret dhe viruset Η1Ν1, Η3Ν2
0% Parabene, Alergene

Dora antibakteriale SEPTONA fshin fëmijët në lëvizje, eliminon bakteret dhe viruset e gripit Η1Ν1 dhe Η3Ν2 falë formulës së tyre me alkool etilik. Ato janë zgjidhja ideale për t’i mbajtur duart e fëmijëve tuaj të pastra në çdo rast: në shkollë, në shesh lojërash, në ekskursion. Me aromë frutash të këndshme.

Brand

Septona

SEPTONA u themelua në 1975 dhe është një kompani greke. Në ditët e sotme është vendosur si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të higjienës personale. SEPTONA eksporton në më shumë se 70 vende të botës, duke gëzuar një pozicion të fortë edhe në Greqi. Investimi i vazhdueshëm në teknologjitë e reja, në kombinim me një sistem të sofistikuar të kontrollit të cilësisë në çdo proces prodhimi, siguron prodhimin e produkteve të higjienës personale me cilësi të lartë. Të gjitha produktet tona janë zhvilluar me një qëllim të përbashkët, për të siguruar përvojën më të mirë në rastin e përdorur. Dhe kjo njihet nga partnerët e biznesit dhe konsumatorët në të gjitha tregjet ku ne operojmë.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Higjiena

Formulimi

Open chat
Powered by