Septona Baby Shampoo Hyperclum&Aloe

0 Orders
#
In stock
307L

Description

Septona Baby Shampoo

200ml

Pastrim i butë, pa lot
E testuar hipoallergjike, Dermatologjike, Oftalmologjike dhe Pediatrike
0% Parabene, Alergene, Alkool, Sapun, Silikone, Ngjyra

Shampo & banjë e butë SEPTONA qetësuese n ‘care, me hiperik dhe aloe, është ideale për kujdesin e përditshëm të lëkurës delikate të foshnjave, që nga dita e parë. një aromë e mrekullueshme pluhur për fëmijë! Nuk shkakton lot. PH natyral 5.5.

Brand

Septona

SEPTONA u themelua në 1975 dhe është një kompani greke. Në ditët e sotme është vendosur si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të higjienës personale. SEPTONA eksporton në më shumë se 70 vende të botës, duke gëzuar një pozicion të fortë edhe në Greqi. Investimi i vazhdueshëm në teknologjitë e reja, në kombinim me një sistem të sofistikuar të kontrollit të cilësisë në çdo proces prodhimi, siguron prodhimin e produkteve të higjienës personale me cilësi të lartë. Të gjitha produktet tona janë zhvilluar me një qëllim të përbashkët, për të siguruar përvojën më të mirë në rastin e përdorur. Dhe kjo njihet nga partnerët e biznesit dhe konsumatorët në të gjitha tregjet ku ne operojmë.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Higjiena

Open chat
Powered by