Septona Cosmetic cleaniser wipes

0 Orders
#
In stock
96L

Description

Septona Cosmetic cleaniser wipes

Pastrim efektiv në 1 hap
Hidratoni – Hiqni Vajin
I testuar dermatologjikisht dhe okulistikisht.
0% Parabene, Alkool, Sapun, Vaj Mineral, Ngjyra sintetike

 

Brand

Septona

SEPTONA u themelua në 1975 dhe është një kompani greke. Në ditët e sotme është vendosur si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të higjienës personale. SEPTONA eksporton në më shumë se 70 vende të botës, duke gëzuar një pozicion të fortë edhe në Greqi. Investimi i vazhdueshëm në teknologjitë e reja, në kombinim me një sistem të sofistikuar të kontrollit të cilësisë në çdo proces prodhimi, siguron prodhimin e produkteve të higjienës personale me cilësi të lartë. Të gjitha produktet tona janë zhvilluar me një qëllim të përbashkët, për të siguruar përvojën më të mirë në rastin e përdorur. Dhe kjo njihet nga partnerët e biznesit dhe konsumatorët në të gjitha tregjet ku ne operojmë.
Open chat
Powered by