Septona Hypercium Hydrating Cream

2 Orders
#
In stock
362L

Description

Septona Hypercium Hydrating Cream

150ml

Hidratim 12h – Ushqen dhe mbron lëkurën
I testuar hipoallergjik, dermatologjikisht dhe pediatrikisht
0% Parabene, Alergene, Alkool, Silikone, vazelinë, vaj parafine

Kremi hidratues SEPTONA qet n ‘care me hiperikum dhe livando, është ideal për kujdesin e përditshëm të lëkurës delikate të foshnjave, që nga dita e parë. aromë që e ndihmon fëmijën tuaj të flejë më mirë! Cilësi jo-vajore. Thithje e shpejtë.

Brand

Septona

SEPTONA u themelua në 1975 dhe është një kompani greke. Në ditët e sotme është vendosur si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të higjienës personale. SEPTONA eksporton në më shumë se 70 vende të botës, duke gëzuar një pozicion të fortë edhe në Greqi. Investimi i vazhdueshëm në teknologjitë e reja, në kombinim me një sistem të sofistikuar të kontrollit të cilësisë në çdo proces prodhimi, siguron prodhimin e produkteve të higjienës personale me cilësi të lartë. Të gjitha produktet tona janë zhvilluar me një qëllim të përbashkët, për të siguruar përvojën më të mirë në rastin e përdorur. Dhe kjo njihet nga partnerët e biznesit dhe konsumatorët në të gjitha tregjet ku ne operojmë.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by