Septona Napkins Feel Free Normal

0 Orders
#
In stock
685L

Description

Septona Napkins Feel Free Normal

Besimi – Ndjenja e pastërtisë

SEPTONA peceta sanitare, siguron thithje dhe mbrojtje shtesë falë shtresës së tyre Airlaid, ndërsa sistemi i tyre Secure Drop kufizon lëngjet në brendësi të pecetës për sipërfaqe të thatë dhe ndjenjë pastërtie. Për më tepër, krahët e tyre të projektuar posaçërisht sigurojnë rehati dhe nuk pengojnë lëvizjen, ndërsa mbulesa e tyre Soft Touch zvogëlon acarimet.

Brand

Septona

SEPTONA u themelua në 1975 dhe është një kompani greke. Në ditët e sotme është vendosur si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të higjienës personale. SEPTONA eksporton në më shumë se 70 vende të botës, duke gëzuar një pozicion të fortë edhe në Greqi. Investimi i vazhdueshëm në teknologjitë e reja, në kombinim me një sistem të sofistikuar të kontrollit të cilësisë në çdo proces prodhimi, siguron prodhimin e produkteve të higjienës personale me cilësi të lartë. Të gjitha produktet tona janë zhvilluar me një qëllim të përbashkët, për të siguruar përvojën më të mirë në rastin e përdorur. Dhe kjo njihet nga partnerët e biznesit dhe konsumatorët në të gjitha tregjet ku ne operojmë.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Higjiena

Open chat
Powered by