SERENVIN solucion oral me pika

0 Orders
#Erbenobili 001
In stock
2,184L

Description

SERENVIN – Shtesë ushqimore me ekstrakte bimore e cila shërben për të:

  • Favorizuar relaksimin fiziologjik
  • I dobishëm për të favorizuar një gjumë të qetë
  • I dobishëm në gjendjet e ankthit dhe stresit
  • Veprim antispazmodik dhe relaksues i muskulaturës së pavullnetshme dhe të vullnetshme

Kombinim i ekstrakteve në solucione hidroalkolike të përshtatshme për të favorizuar një relaksim fiziologjik dhe një gjumë të qetë dhe shlodhës. I përdorshëm edhe për të reduktuar tensionin e gjendjeve të ankthit.

Mënyra e përdorimit: 25-45 pika, 2 herë në ditë (në mëngjes dhe në mbrëmje), holluar me ujë ose me një pije të ngrohtë. Si një favorizues i gjumit të mbrëmjes, 90 pika të holluara në ujë të ngrohtë. Tundeni flakonin përpara përdorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SERENVIN solucion oral me pika”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by