Serum Twister – CO Enzyme Q10

0 Orders
#
In stock
9,520L

Description

Serum Twister – CO Enzyme Q10

50ml

Dermastir CoenzymeQ10 Twisters Refill janë një serum me një dozë të vetme që stimulojnë mbrojtjen natyrore të lëkurës kundër plakjes dhe radikalëve të lirë. Koenzima Q10 përfiton lëkurën duke i furnizuar qelizat me oksigjen i cili është i rëndësishëm edhe për zvogëlimin e rrudhave dhe vijave të imëta.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by