Serum Twister- Eye And Lip Contour

0 Orders
#
In stock
9,520L

Description

Serum Twister- Eye And Lip Contour

60ml

Dermastir Twisters Eye and Lip Contour është një serum i fuqishëm kundër plakjes që përmban ekstraktin natyral dhe të pastruar të Padina Pavonica. Kjo algë kafe është vërtetuar se ka karakteristika kundër ndotjes, prandaj mbron lëkurën nga radikalet e lira dhe përmirëson rezistencën dhe forcën e saj.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by