Serum Twister Retinol

0 Orders
#
In stock
9,520L

Description

Serum Twister Retinol

50ml

Dermastir Twisters Retinol është një serum lipofil që zvogëlon rrudhat dhe shenjat e plakjes. Kjo formulë e pasur kundër rrudhave, e cila përfshin Retinol (Vitamina A), Squalane dhe ekstrakt çaji të bardhë, e lë lëkurën rrezatuese dhe të fortë dhe zvogëlon dukshëm linjat e shprehjes.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by