Shine On Fast

0 Orders
#Bionike 001
In stock
1,500L

Description

Shine On Fast

Boje flokesh pa amoniak, pa gluten, pa konservante, pa resorcinol, e testuar per nikelin.

Pershkrimi:

Avantazhet e kesaj boje:

1. Tolerance me e larte.

2. Kursen kohe. Mbahet vetem 10 minuta dhe shpelahet.

3. I jep flokut shkelqim dhe vitalitet.

Permban:

Vaj shege dhe Fitosterole Brassica campestris:

Zvogelojne demtimet e kutikulave duke zbutur efektet alkaline/oksiduese te ngjyrosjes se flokeve.

Proteina kashmiri: Te pasura me keratine, riparojne dhe kane efekt zbutes tek floket.

Proteinat e hidrolizuara te orizit: kane nje efekt mbrojtes dhe hidratues tek kutikulat e flokeve.

SHINE ON FAST permban:

1 krem ??ngjyrues me nje perdorim te vetem, 60 ml 1 shishe te tejdukshme me nje perdorim te vetem, 60 ml (permban peroksid hidrogjeni)

SHINE ON Shampo-15ml

SHINE ON Balsam – 20 ml

1 Udhezues perdorimi.

1 pale doreza njeperdorimshe.

Perdorimi: Aplikojeni bojen Shine on Fast si cdo boje tjeter flokesh.

Lereni vetem 10 minuta dhe me pas shpelajeni.

Paketimi: 60 ml

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shine On Fast”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by